Uuden Kansalaisten Eurooppa -ohjelman haku alkoi!

Ensimmäinen hakukierros on suunnattu vain EU-maille, muita ohjelmamaita mahdollisesti mukaan jo toiselle hakukierrokselle. Kansalaisten Eurooppa -ohjelman hanketukia haetaan keskitetysti toimeenpanovirasto EACEA:sta, jonka yhteystiedot löydät alempaa linkkilistalta.

Hankkeen koordinaattorin ja kumppaneiden tulee rekisteröityä URF-tietokantaan (Unique Registration Framework) komission Koulutuksen ja kulttuurin pääosaston ylläpitämän osallistujaportaalin (Participant Portal) kautta. Vain rekisterissä olevat voivat lähettää Kansalaisten Eurooppa -hakemuksen tai olla siinä kumppanina. Jos olet lähdössä mukaan hankkeeseen, rekisteröity URF-järjestelmään ja ilmoita PIC-koodisi (Participant Identification Code) hakemusta valmistelevalle koordinaattorille. Lisätietoja rekisteröinnistä löydät ohjelmaoppaasta tai CIMOn verkkosivuilta (hakuohjeita, linkki alempaa)

Hakuajat

  • 4.6.2014 päättyy muistiperintöhankkeiden (European remembrance), ystävyyskuntahankkeiden (Town Twinning) ja kuntien verkostohankkeiden (Networks of Towns) haku.
  • 1.9.2014 päättyy kansalaishankkeiden (Civil Society Projects), ystävyyskuntahankkeiden (Town Twinning) ja kuntien verkostohankkeiden (Networks of Towns) haku.

Lisätietoja ohjelmasta EACEA:n verkkosivulla

Hakuohjeita CIMOn verkkosivulla