Muualla verkossa

Tekesin verkkopalvelu

Tekes

Tekesin toimipisteet ulkomailla tarjoavat harjoittelupaikkoja loppuvaiheen korkeakouluopiskelijalle. Paikkoja haetaan Opetushallituksen kautta.

Harjoittelun aikana harjoittelijalla on mahdollisuus prehtyä käytännössä Team Finland Future Watch-palveluun.

Harjoittelu kestää kuusi kuukautta. Harjoittelijalle maksetaan harjoittelun ajalle apurahaa, jonka suuruus määräytyy kohdemaan mukaan. Harjoittelija tulee työsuhteeseen Tekesiin ja Tekes maksaa harjoittelijalle palkkaa. Opetushallitus ja Tekes eivät maksa asumistukea.

Hakijalle

Hakuaika on vuosittain kahden viikon ajan keväällä ja syksyllä. Tarkista tarkat hakuajat webbisivuiltamme.

Helmikuun haussa on yksi Tekesin paikka Hongkongissa

Harjoittelijan tehtävät sekä odotukset valittavalle henkilölle on kuvattu paikkailmoituksessa: Hongkong

Tekes lyhyesti

Tekes on aktiivinen pelinrakentaja, joka vaikuttaa elinkeinoelämän uudistumiseen. Asiakkaita ovat elinkeinoelämän rohkeat uudistajat kaiken kokoisissa yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa. Tekes tarjoaa asiakkailleen asiantuvaa innovaatiorahoitusta.

Tekes edistää teollisuuden ja palvelujen kehittymistä teknologian, innovaatioide ja kasvurahoituksen keinoin. Tämä uudistaa elinkeinoja, kasvattaa jalostusarvoa, tuottavuutta ja työelämän laatua, lisää vientiä sekä luo työllisyyttä ja hyvinvointia.

Tekesin toimipisteet ovat Suomessa Helsingissä ja 14 kaupungissa eri puolilla Suomea sekä yhdeksässä kaupungissa ulkomailla. Tekes kuuluu Team Finland-verkostoon, joka edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Verkosto tukee julkisrahoitteisella palveluillaan yrityksiä kansainvälistymisessä, houkuttelee Suomeen investointeja ja rakentaa Suomi-kuvaa maailmalla.

Lisätietoja

Ritva Ukkonen
s-posti:etunimi.sukunimi(at)oph.fi
puh. +358 295 338 521