Erasmus+ -ohjelman ammatillisen koulutuksen palvelut hakukierroksella 2019

Erasmus+ -ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ammatillisen koulutuksen opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuteen sekä koulutuksen kehittämiseen kansainvälisessä yhteistyössä.

Hakukierroksen palvelut on tarkoitettu kaikille ammatillisen koulutuksen kansainvälistymisestä kiinnostuneille. Järjestämme hakijoiden tueksi toimintokohtaista neuvontaa syksyn ja talven aikana. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Perustietovideot

Esitykset sisältävät perustiedot ohjelman tarjoamaista mahdollisuuksista ammatillisessa koulutuksessa ja niissä kerrotaan mm. ohjelman eri toiminnoista, kohderyhmistä sekä toiminnan ja rahoituksen raameista (mm. koulutuspoliittiset ja strategiset linjaukset ohjelman taustalla).

Video
Materiaalit
KA1 - Ammatillisen koulutuksen liikkuvuushankkeet hakukierroksella 2019 (kesto: 21 min)pdf
KA2 - Ammatillisen koulutuksen kumppanuushankkeet hakukierroksella 2019 (kesto 18 min)pdf

Hakuneuvonta ammatillisen koulutuksen liikkuvuushanketta suunnitteleville (KA1)

Lisätietoja liikkuvuushanketta hakeville.

Hakuneuvonta ammatillisen koulutuksen strategista kumppanuushanketta suunnitteleville (KA2)

Kumppanuushanketta suunnitteleville järjestetään yhteensä viisi eri sisältöistä hakukoulutusta (webinaari), joissa perehdytään hankesuunnitelman laatimisen eri osa-alueisiin, sekä yksi kyselytunti.

  • 13.12.2018 klo 10-12: hankesuunnittelun kulmakivet ammatillisen koulutuksen strategisissa kumppanuushankkeissa tallenne ja materiaalit

Kaikille koulutussektoreille yhteiset webinaarit:

Lisätietoja kumppanuushanketta hakeville.

Hakuneuvonta alakohtaista osaamisyhteenliittymää suunnitteleville (Sector Skills Alliance, KA2)

Hankkeiden valinnasta ja hallinnoinnista vastaa toimeenpanovirasto Education, Audiovisual and Culture Executive Agency. Tarjoamme mielellämme sparrausapua hakemuksen tekemiseen. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme: Hannele Nevalampi ja Tiina Pärnänen

Ilmoitamme komisison järjestämistä infotilaisuuksista ja hakuajoista mahdollisimman pian.

Temaattiset webinaarit ja muut tilaisuudet

Järjestämme yhteistyössä ammatillisen koulutuksen toimijoiden kanssa temaattisia webinaareja, joissa esitellään rahoitettujen hankkeiden toimintaa ja tuloksia kaikille aiheesta kiinnostuneille.Temaattiset seminaarit ovat myös erinomainen tilaisuus kuulla rahoitettujen Erasmus+ hankkeiden kokemuksista ja hyödyistä, saada ideoita omiin hankkeisiin sekä verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

Tukea hankeidean työstämiseen

Tarvitsetko yksilöllisempää neuvontaa? Oletko epävarma hankeideasi sopivuudesta Erasmus+-ohjelmaan? Ota yhteyttä meihin niin tuemme sinua alkuun pääsemisessä ja oikean toiminnon (KA1 tai KA2) kartoittamisessa.
Voit myös lähettää hankeideasi kommentoitavaksi meille osoitteeseen erasmus.ammatillinen(at)oph.fi

Erasmus+ -hakuprosessi

Vuoden 2019 hakulomakkeet, hakujen päättymispäivät, ohjelmaopas sekä muut tärkeät tiedot hakuun 2019 liittyen päivitetään syksyn 2018 ainana Erasmus+-hakuprosessisivulle.

Ota yhteyttä
• Ammatillisen koulutuksen ryhmän yhteystiedot