Videoilla opettajat ja oppilaat kertovat kokemuksistaan CIMOn talvikoulusta 2015

EDUFI Winter School

EDUFI Winter School (aiemmin CIMOn talvikoulu) on Opetushallituksen ja suomalaisten yliopistojen tutkijoiden vuosittain järjestämä tieteellinen seminaari nuorille venäläisille ja ukrainalaisille tutkijoille.

Viikon mittaisella kurssilla suomalaiset tutkijat tutustuvat opiskelijoihin, joita he voivat jatkossa kutsua tutkijoiksi omiin ryhmiinsä tai laitoksilleen. Suomalaisten yliopistojen laitokset voivat hakea talvikoulun käyneille EDUFI Fellowship -apurahaa.

Seminaarin tarkoituksena on edistää nuorten tutkijoiden ja jatko-opiskelijoiden liikkuvuutta Suomen, Venäjän ja Ukrainan tiedemaailmojen välillä.

Hakijalle

Mukaan voivat hakea korkeintaan 35-vuotiaat venäläiset ja ukrainalaiset jatko-opiskelijat, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet talvikouluun.

Hakijoiden on oltava yhteydessä suomalaisiin tutkijoihin tai tutkimusryhmään ennen hakemuksen lähettämistä. Suomalaisen isännän mielenkiinto tutkimusyhteistyöhön lasketaan hakijalle eduksi.

Seuraava EDUFI Winter School järjestetään 5.–10.3.2018. Aiheena on "Big Numbers, Small Numbers – from Data to Understanding”

Lisätietoa cimo.fi-palvelun englanninkielisellä puolella

Lisätietoja

Sähköposti:etunimi.sukunimi(at)oph.fi

Päivi Jokinen
puh. +358 295 338 518

Tarja Mäkelä
puh. +358 295 338 556