EU:n Kansalaisten Eurooppa -ohjelman 3. hakukierros päättyy

Alkaa:17.12.2018
Päättyy:2.9.2019

Kansalaisten Eurooppa -ohjelman 3. hakukierros päättyy 2.3.2019

Kansalaisten Eurooppa -ohjelman hanketukia haetaan keskitetysti toimeenpanovirasto EACEA:sta, jonka yhteystiedot löydät alempaa linkkilistalta. Kannattaa huomioida, että hakuajat ovat muuttuneet vuonna 2019.

Hankkeen koordinoivan tahon ja kumppaneiden tulee rekisteröityä URF-tietokantaan (Unique Registration Framework) komission Koulutuksen ja kulttuurin pääosaston ylläpitämän osallistujaportaalin (Participant Portal) kautta. Vain rekisterissä olevat voivat lähettää Kansalaisten Eurooppa -hakemuksen tai olla siinä kumppanina. Jos olet lähdössä mukaan hankkeeseen, rekisteröity URF-järjestelmään ja ilmoita PIC-koodisi (Participant Identification Code) hakemusta valmistelevalle koordinaattorille. Lisätietoja rekisteröinnistä löydät ohjelmaoppaasta tai Opetushallituksen Kansalaisten Eurooppa -verkkosivuilta (hakuohjeita, linkki alempaa)

Hakuajat

  • 1.2.2019 päättyy muistiperintöhankkeiden (European remembrance) ja ystävyyskuntahankkeiden (Town Twinning) haku.
  • 1.3.2019 päättyy kuntien verkostohankkeiden (Networks of Towns) haku.
  • 2.9.2018 päättyy kansalaishankkeiden (Civil Society Projects), ystävyyskuntahankkeiden (Town Twinning) ja kuntien verkostohankkeiden (Networks of Towns) haku.

Lisätietoja


Ehdotuspyyntö, ohjelmaoppaat ja lisätietoja ohjelmasta ja haettavista tuista EACEA:n verkkosivulla
Hakuohjeita Opetushallituksen verkkosivulla