Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

27.09.2016

Vielä tämä viikko aikaa hakea mukaan EU:n kulttuuriperintökilpailuun ja Europa Nostra -palkintoihin

Eurooppalainen kulttuuriperintöpalkinto ja Europa Nostra -palkinnot ovat korkein eurooppalainen tunnustus kulttuuriperintöalalla. Ne pitävät sisällään parhaat restaurointiprojektit, vaikuttavimman tutkimuksen, asialleen omistautuvimmat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, upeimmat tiedonlisäämisen ja koulutuksen ohjelmat.

Arkkitehdit, käsityöläiset, kulttuuriperintöammattilaiset, -asiantuntijat ja vapaaehtoiset, julkiset ja yksityiset instituutiot, ja paikalliset yhteisöt – tämä on tilaisuus kaikille teille voittaa kulttuuriperinnön huippupalkinto Euroopassa!

Vuonna 2017 kolmisen kymmentä saavutusta eri puolilta Eurooppaa tullaan palkitsemaan. Seitsemän niistä tulee saamaan Grand Prix -tunnustuksen ja 10 000 euroa. Jaossa on myös yleisön verkkoäänestyksellä valitsema palkinto, Public Choice Award.

Kaikkia voittajia juhlitaan Euroopan kulttuuriperintöpalkintojen juhlaseremoniassa kesäkuussa 2017 Turussa.

Ilmoita projektisi mukaan kilpailuun ja jaa osaamisesi muun Euroopan kanssa!

Hae nyt
Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 1.10.2016

Katso video

Lisätietoja

Suomen kotiseutuliitto

Kuva: 2016 voittajat