Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

18.05.2017


Urban Heat © Krista Burān

Vastinraha Luova Eurooppa -ohjelmassa ja Kulttuuri-ohjelmassa menestyneille suomalaistoimijoille on nyt haettavissa Opetushallituksesta

Opetushallituksesta on nyt haettavissa avustuksia toimijoille, joiden hankkeet ovat saaneet tukea EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Kulttuurin alaohjelmasta tai sitä edeltäneestä EU:n Kulttuuri-ohjelmasta.

Hakuaikaa on 13.6. saakka.

Avustuksen tarkoitus on kannustaa suomalaisia toimijoita eurooppalaiseen yhteistyöhön ja tukea hankkeen toteuttamista. Tätä kansallista vastinrahaa myönnettiin aiemmin opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Olemme iloisia saadessamme tehtävän hoitaaksemme Opetushallituksen Kansainvälistymispalveluihin. Vastinraha on monelle suomalaistoimijalle ehdottoman tärkeä kannustin ja kynnysraha. On hienoa, että opetus- ja kulttuuriministeriö haluaa näin tukea suomalaisten kulttuuritoimijoiden osallistumista eurooppalaiseen kulttuuriyhteistyöhön.”, toteaa vastaava asiantuntija Hanna Hietaluoma-Hanin Opetushallituksesta.

Luova Eurooppa -ohjelma on EU:n kulttuurin, audiovisuaalialan ja luovien alojen tukiohjelma. Kulttuurin alaohjelmasta rahoitetaan laajoja kulttuurin ja luovien alojen hankkeita, jotka toteutetaan usean maan yhteistyönä.

Tarkemmat hakuehdot ja tiedot avustuksen hakemisesta löytyvät hakuilmoituksesta.