Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

30.05.2016

Rahoitushaku auki kulttuuriyhteistyöhön Libanonin kanssa

Beirut: Robert EastonEuroopan komissio on käynnistänyt rahoitushaun (EuropeAid/152087/DD/ACT/LB), jolla halutaan tukea EU:n ja Libanonin välillä tapahtuvaa kulttuuriyhteistyötä.

Rahoitusta voi hakea Libanonissa toteutettaville hankkeille, joiden puitteissa voidaan järjestää esim. festivaaleja, näyttelyitä ja tapahtumia sekä kilpailuja ja työpajoja. Hankkeet voivat myös liittyä kulttuurialan toimijoiden osaamisen vahvistamiseen.

Rahoitettavien hankkeiden avulla halutaan lisätä ihmisten välistä keskinäistä ymmärrystä ja vuoropuhelua. Nuoret ovat yksi hankkeiden keskeinen kohderyhmä.

Hakukierroksen kokonaisbudjetti on 120 000 euroa. Hanketukea voi hakea 40 000 – 60 000 euroa (tuen osuus toiminnan kokonaisbudjetista voi olla peräti 80 %).

Hakuaika päättyy 11.7.2016 klo 13 (Suomen aikaa).

Lue lisää

Kuva: Beirut © Robert Easton CC BY-NC 2.0