Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

03.08.2016

Luova Eurooppa -ohjelman syksyn hakukierrokset lykkääntyvät

Heinäkuun aikana käynnistyväksi odotettu yhteistyöhankkeiden hakukierros sekä alkusyksyyn ennakoidut eurooppalaisten verkostojen ja foorumeiden hakukierrokset lykkääntyvät.

Uusia hakuaikoja ei vielä ole julkaistu. Koulutuksen, kulttuurin ja av-alan EU-ohjelmista vastaava toimeenpanovirasto EACEA on uutisoinut odotettavissa olevista aikataulumuutoksista ja luvannut päivittää tietoja mahdollisimman pian. Todennäköistä on, että yhteistyöhankkeiden hakuaika siirtyy lokakuun jälkimmäiselle puoliskolle, verkostojen ja foorumien puolestaan marraskuun jälkimmäiselle puoliskolle.

Aikatauluviivästykset johtuvat viiveistä Luova Eurooppa -ohjelman vuoden 2017 työsuunnitelman hyväksymisessä. Syksyn hakukierrosten hankkeet rahoitetaan vuoden 2017 ohjelmabudjetista.

CIMOn Luova Eurooppa -yhteyspiste tiedottaa muutoksista heti kun lisätietoja saadaan, joten muista seurata uutisointiamme uutiskirjeessä ja Twitterissä.

Yhteistyöhankkeiden hakuun joko koordinaattorin tai partnerin roolissa tähtääville järjestämme hakemustyöpajan keskiviikkona 21.9. klo 12-16 Helsingissä. Luova Eurooppa -tukien hakemista suunnittelevien kannattaa tutustua aikaisempien hakukierrosten materiaaleihin EACEAn verkkopalvelussa ja olla CIMOon yhteydessä neuvojen saamiseksi.

Lisätietoja

// Uutista muokattu 2.9. > Hakemustyöpajan päivämäärä muutettu //