Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

19.09.2018

Kansallinen vastinraha myönnettiin 16 Luova Eurooppa -hankkeelle

Opetushallituksen Kansainvälistymispalvelut on myöntänyt vastinrahoitusta 16 toimijalle, joiden hankkeet ovat saaneet tukea EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Kulttuurin alaohjelmasta.

Avustusta voivat hakea suomalaiset organisaatiot, jotka joko koordinoivat tai osallistuvat partnerina ohjelman rahoittamaan yhteistyöhankkeeseen. Avustuksen tarkoitus on kannustaa suomalaisia toimijoita eurooppalaiseen yhteistyöhön ja tukea hankkeen toteuttamista.

Hakemuksia saapui kaikkiaan 17, joissa haetun avustuksen määrä oli 494 496 euroa. Avustuksiin käytettävä määräraha oli 254 000 euroa.

Suomalaisia toimijoita on ollut tähän mennessä mukana yhteensä 46 Luovan Euroopan kulttuurin alaohjelman rahoittamassa yhteistyöhankkeessa.

Lue lisää: