Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

18.10.2018

Haku Luovan Euroopan yhteistyöhankkeille avattu – mukana uusia painopisteitä

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman tukea on jälleen mahdollista hakea:

  • pienille yhteistyöhankkeille (mukana vähintään 3 maata, EU-tuki korkeintaan 200.000 euroa ja 60% kokonaisbudjetusta) tai
  • suurille yhteistyöhankkeille (mukana vähintään 6 maata, EU-tuki korkeintaan 2 milj. euroa ja 50% kokonaisbudjetista)

Hankkeiden tulee liittyä yhteen tai useampaan ohjelman painopisteeseen. Näitä ovat aiempien vuosien tapaan kansainvälinen liikkuvuus ja levitys, yleisötyö sekä liiketoimintamalleihin, digitalisaatioon ja ammatillisiin valmiuksiin liittyvä osaamisen kehittäminen.Tällä hakukierroksella mukana on myös kaksi uutta painopistettä, eli kulttuurienvälinen vuoropuhelu ja maahanmuuttajien ja pakolaisten kotouttaminen sekä Euroopan kulttuuriperinnön teemavuoden perintö.

Jaossa on nyt yhteensä 44,7 miljoonaa euroa. Pienten yhteistyöhankkeiden budjetista (17,8 miljoonaa euroa) jopa 25% on varattu maahanmuuttajien ja pakolaisten kotouttamiseen liittyville hankkeille.

Haku päättyy tiistaina 11.12.2018.

Lisätietoja