Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

07.11.2017

Euroopan kulttuurifoorumi järjestetään joulukuussa Milanossa

Voidaanko kulttuurin avulla ratkoa globaaleja haasteita? Onko kulttuuriperinnöllä merkitystä eurooppalaisille? Miten kulttuuri voi auttaa rakentamaan yhtenäistä ja osallistavaa yhteiskuntaa?

Euroopan kulttuurifoorumi 2017 järjestetään Milanossa 7.-8. joulukuuta. Tapahtuma kokoaa EU:n kulttuuripolitiikasta ja kulttuuriyhteistyöstä kiinnostuneita päättäjiä ja toimijoita eri puolilta Eurooppaa yhteisiin keskusteluihin.

Foorumiin osallistuminen on maksutonta ja avointa kaikille kulttuuri- ja luovilla aloilla toimiville tai näistä kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen on käynnissä 10. marraskuuta saakka. Foorumin ohjelmaa voi seurata myös webstreamina.

Euroopan kulttuurifoorumi on kahden vuoden välein järjestettävä mittava tapahtuma, jonka tarkoitus on nostaa eurooppalaisen kulttuuriyhteistyön profiilia, tuoda yhteen alan toimijoita ja synnyttää keskustelua EU:n kulttuuripolitiikasta. Foorumin järjestämisestä vastaa Euroopan komissio.

Joulukuinen foorumi järjestetään ensimmäistä kertaa Brysselin ulkopuolella. Lisäksi tämänvuotinen tilaisuus toimii avauksena Euroopan kulttuuriperinnön teemavuodelle 2018.

Foorumi tarjoaa hyvän mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa keskusteluun ajankohtaista teemoista EU:n kulttuuripolitiikassa. Lisäksi foorumissa on erinomainen mahdollisuus verkostoitua Euroopan-laajuisesti kulttuuripolitiikan tekijöiden sekä kulttuurin ja luovien alojen toimijoiden kanssa.

Suomen Luova Eurooppa -yhteyspiste osallistuu foorumiin. Ole meihin yhteydessä, jos haluat sopia tapaamisen kanssamme foorumin aikana.

Lisätietoja