Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

19.10.2012

European Border Breakers Award suomalaiselle French Filmsille

Pääkaupunkiseudulta tuleva indierockbändi French Films on voittanut arvostetun European Border Breakers Awardin (EBBA). Vuonna 2013 palkittavien artistien nimet julkaistiin lokakuussa.

Aiempina vuosina palkinnon ovat saaneet mm. Adele, Swedish House Mafia ja Lykke Li. Suomesta palkinnon ovat aiemmin saaneet Redrama (2005) ja Sunrise Avenue (2008).

Palkinto myönnetään vuosittain kymmenelle EU-maista tulevalle muusikoille tai yhtyeelle, jotka ovat onnistuneet debyyttialbumillaan lyömään itsensä läpi eurooppalaisille musiikkimarkkinoille.

Yleisö voi käydä äänestämässä suosikkiaan palkinnon verkkosivuilla 1.11. alkaen. Palkinnot jaetaan ja yleisön suosikki julkistetaan 9.1.2013 Groningenissa Eurosonic/Noorderslag-festivaalilla.

Lisätietoja:

Kaikki palkitut EBBA-palkinnon verkkosivuilla
Eurooppalaiset palkinnot CIMOn sivuilla

(19.10.2012/RL)