Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

13.06.2011

CIMOsta kansallista tukea EU:n Kulttuuri-ohjelman hankkeiden valmisteluun

CIMOn Kulttuurin yhteyspiste käynnistää opetus- ja kulttuuriministeriön tuella pilottiohjelman, josta myönnetään vuonna 2011 kansallista valmistelurahaa EU:n Kulttuuri-ohjelman hankkeille. Tavoitteena on edistää suomalaisten kulttuuriorganisaatioiden mahdollisuuksia osallistua eurooppalaisen kulttuuriyhteistyöhön, etenkin EU:n Kulttuuri-ohjelmaan.

Avustusta voi hakea eurooppalaisena yhteistyönä toteutettavien kulttuurihankkeiden valmistelutapaamisten matka- ja majoituskuluihin. Valmisteleva vierailu toteutetaan aina ennen varsinaisen hankehakemuksen jättämistä EU:n Kulttuuri-ohjelmaan. Avustuksia koskevien hakemusten arvioinnissa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että vierailulla on selkeät tavoitteet ja ohjelma, ja että se liittyy EU:n Kulttuuri-ohjelman uusien hankkeiden valmisteluun.

Vuonna 2011 on kaksi hakuaikaa, jotka päättyvät 5. elokuuta ja 1. marraskuuta 2011.

Lisätietoja tuesta CIMOn verkkopalvelussa


(13.6.2011/RL)