Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

14.12.2017

Youth Wiki -tietokanta on avattu

Millaisia ovat eri EU-maiden nuorisopolitiikat? Juuri julkaistu Youth Wiki tarjoaa kattavan online-tietokannan koskien nuorisopolitiikan institutionaalisia rakenteita, toimintaympäristöä ja käytäntöjä.

Youth Wiki -tietokannan tavoitteena on tukea Euroopan laajuista yhteistyötä nuorisopolitiikan saralla. Se edistää tietoon ja tutkimukseen pohjautuvaa päätöksentekoa sekä nuorten tilannetta EU:n nuorisostrategian (2009-2018) kahdeksan teeman osalta.

Tällä hetkellä projektissa ovat mukana 27 eurooppalaista maata: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Suomi, Slovakia, Slovenia, Tsekki, Turkki ja Viro.

Englanninkielisen tietokannan sisältämät tiedot päivitetään jatkossa säännöllisesti. Online-tietokantaa ylläpitää EU:n koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA). Hanketta rahoitetaan EU:n Erasmus+ -ohjelmasta.

Lisätietoa