Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

26.06.2012

Youth in Action -ohjelmasta 800 000 € nuorten hankkeille ja lisää rahaa on jaossa

Vuoden toisella hakukierroksella myönnetyt hanketuet vaihtelivat 1 850 - 107 000 euron välillä. Jo nyt voi sanoa, että ohjelman tänä vuonna virtaviivaistettu tukirakenne ja yksinkertaistettu, pääosin sähköinen hakuprosessi ovat selvästi helpottaneet tuen hakemista.

CIMOn nuorisoyksiköstä muistutetaan, että vuoden viimeisellä, 1.10.2012 päättyvällä hakukierroksella, on vielä yli miljoonaa euroa rahaa jäljellä, joten kannattaa kuulostella löytyykö omista nuorista mielenkiintoa omaa hanketta varten!

Tukea ja kumppaneita hakijoille

Aloittelevat toimijat saattavat tarvita kansainvälistä kumppania ja neuvoja hankkeen toteuttamiseksi. Eurooppalainen Otlas -tietokanta auttaa etsimään kumppaniryhmiä esimerkiksi nuorten mielenkiinnon tai kiinnostavan maan perusteella. Tähän tietokantaan voi jättää myös oman ilmoituksen. CIMOssa lisäksi neuvotaan hankkeiden suunnittelussa. Käy tutustumassa myös nuorten kokemuksiin ohjelmasta CIMO Youth in Action -sivuilla.

Youth in Action -hakulomakkeet ja lisätiedot tuen hakemisesta

Lisätietoja asiasta saa CIMOn nuoriso- ja kulttuuriyksikön päällikkö Irmeli Karhiolta (puh. 0295 338 562)