Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

22.10.2013

Vuoden 2014 EBBA-palkinnot julkaistu

Vuonna 2014 European Border Breaker Awardin saavat: Gugabriel (Itävalta), Lukas Graham (Tanska), Woodkid (Ranska), Zedd (Saksa), Asgeir (Islanti), Kodaline (Irlanti), Jacco Gardner (Alankomaat), Envy (Norja), Icona Pop (Ruotsi) ja Disclosure (Iso-Britannia). Vuonna 2014 palkittavien artistien nimet julkaistiin lokakuussa.

Palkinto myönnetään vuosittain kymmenelle EU-maista tulevalle muusikoille tai yhtyeelle, jotka ovat onnistuneet debyyttialbumillaan lyömään itsensä läpi eurooppalaisille musiikkimarkkinoille.

Aiempina vuosina palkinnon ovat saaneet mm. Adele, Swedish House Mafia ja Lykke Li. Suomesta palkinnon ovat saaneet Redrama (2005), Sunrise Avenue (2008) ja French Films (2013).

Yleisö voi käydä äänestämässä suosikkiaan palkinnon verkkosivuilla 1.11.-20.12.2013. Palkinnot jaetaan ja yleisön suosikki julkistetaan 15.1.2014 Groningenissa Eurosonic/Noorderslag-festivaalilla.

Lisätietoja:

Yleisöäänestys ja palkinnon saajat EBBA-palkinnon verkkosivuilla
Eurooppalaiset palkinnot CIMOn sivuilla

(23.10.2013/RK)