Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

21.09.2017

VIDEO- ja KUVAKILPAILU AMIKSILLE - TULE MUKAAN!

Kuva: Satu Haavisto

Kutsumme tänä vuonna kaikki amikset mukaan Euroopan ammattitaitoviikolle (European Vocational Skills Week) 20.-24.11.2017!

Osallistu viikkoon postaamalla Instagramiin kuva tai video, jossa kerrot ammattiosaamisestasi! Lisää kuvatekstiin hashtagit #EUVocationalSkills ja #amisosaaja.

Kilpailuaika on 1.-31.10.2017. Palkitsemme neljä hauskinta/ammattitaitoisinta/kansainvälisintä/kivointa/sympaattisinta/omaperäisintä/vekkuleinta/asiallisinta kuvaa tai videota 150 euron arvoisella Superlahjakortilla! Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lähetä meille yhteystietosi + Instagram-nimimerkkisi osoitteeseen erasmus.ammatillinen (at) oph.fi mahdollista palkintoa varten.

Euroopan ammattitaitoviikkoa vietetään Euroopan komission aloitteesta, ja sen tavoitteena on nostaa esiin ammatillista osaamista ja sen merkitystä muuttuvassa maailmassa.

Huomaathan, että kilpailuun osallistuaksesi Instagram-tilisi tulee olla avoin. Voit halutessasi osallistua myös lähettämällä kuvan tai linkin videoon sähköpostilla osoitteeseen erasmus.ammatillinen (at) oph.fi


Terveisin,
Erasmus+ Ammatillinen koulutus / Opetushallitus

Lue lisää Euroopan ammattitaitoviikosta: