Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

19.03.2013

Uusi uutiskirje korkeakoulutuksen kansainvälistymisestä

Ajankohtaista korkeakoulutuksen kansainvälistymisestä on CIMOn uusi uutis- ja ajankohtaiskooste korkeakouluille. Sähköpostiviestinä lähetettävä uutiskirje ilmestyy jatkossa 3–4 kertaa lukukaudessa.

Uutiskirje kokoaa yhteen CIMOn verkkosivuilla viimeisimmäksi ilmestyneet korkeakoulutuksen uutiset ja muut ajankohtaiset aiheet sekä kertoo myös laajemmin korkeakoulutuksen kansainvälistymisestä.

– Meille tulee paljon hyödyllistä tietoa, joka ei suoranaisesti liity CIMOn ohjelmiin – esimerkkinä erilaiset selvitykset tai muiden järjestämät seminaarit. Haluamme jakaa systemaattisemmin myös tätä tietoa korkeakouluille, kertoo toimialajohtaja Juha Ketolainen.

Tarkoituksena on palvella kansainvälisten asioiden hallinnon lisäksi myös opettajia, tutkijoita ja opintohallinnon edustajia sekä muita korkeakoulutuksen kansainvälistymisen parissa työskenteleviä.

Kooste lähetetään CIMOn Campo- ja Cimeoni-sähköpostilistojen jäsenille sekä sen erikseen tilanneille.

Katso maaliskuun uutiskirje (pdf)
Tilaa uutiskirje täältä

Lisätietoja

CIMOn sähköpostilistoista ja niille liittymisestä

(19.3.2013 / VZ)