Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

24.02.2012

Uusi Suuntana-opas tarjoaa maakohtaista tietoa Saksasta

Uusi Suuntana Saksa -verkkomaaopas on julkaistu. Opas tarjoaa kiinnostuneille hyödyllistä perustietoa Saksasta opiskelu- ja työskentelymaana.

Suuntana Saksa -oppaasta löytyvät tiedot niin koulutusjärjestelmästä, opiskelusta ja työnhausta kuin monista käytännön asioista, mm. asumisesta, elinkustannuksista ja verotuksesta.

Opas löytyy osoitteesta: www.maatieto.net/saksa.

Kaikki Suuntana-oppaat ovat luettavissa Maatieto.net-sivustolla

Vuodesta 2009 alkaen Suuntana-maaoppaita on julkaistu verkkosivustoina yhteensä kahdeksasta maasta. Oppaat on pyritty julkaisemaan erityisesti niistä maista, jotka ovat suomalaisten opiskelijoiden suosiossa.

Suuntana-oppaita voi käyttää ohjaus- ja neuvontatyön apuvälineinä, mutta ne mahdollistavat myös itsenäisen tiedonhaun aloittamisen, sillä oppaisiin kootut linkit johdattavat eteenpäin lisätiedon lähteille.

Kaikki Suuntana-oppaat ovat luettavissa CIMOn Maatieto.net-sivustolla.

(24.2.2012/AL)