Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

04.04.2016

Uusi palkinto nuorille arkkitehdeille

EU:n Luova Eurooppa -ohjelmassa on perustettu uusi Young Talent Architecture Award - arkkitehtuuripalkinto vastavalmistuneille arkkitehdeille, maisema-arkkitehdeille ja kaupunkisuunnittelijoille.

Young Talent Architecture Award -kilpailussa keskeisessä roolissa ovat arkkitehtejä kouluttavat oppilaitokset. Osallistuakseen kilpailuun korkeakoulujen ja oppilaitosten täytyy ensin rekisteröityä YTAA-sivujen kautta kilpailun osallistujiksi. Tämän jälkeen koulut voivat ilmoittaa 15.7.2016 mennessä lukuvuonna 2015-2016 valmistuneita lopputöitä mukaan kilpailuun.

Kilpailuun osallistuville kouluille ja arkkitehdeille on luvassa julkisuutta. Kolme parasta työtä palkitaan 5000 euron palkinnoilla ja heille tarjotaan verkostoitumismahdollisuuksia Mies van der Rohe -palkittujen arkkitehtien ja arkkitehtuurikriitikkojen kanssa.

Kilpailun järjestää Fundació Mies van der Rohe, joka vastaa myös EU:n nykyarkkitehtuurikilpailun järjestämisestä. Palkintoa rahoitetaan EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta ja sitä sponsoroivat World Architects ja Vectorworks.

Lue lisää