Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

28.03.2018

Uudistuksia korkeakouluille suunnatuissa viestintäkanavissa

Opetushallituksen kansainvälistymispalveluiden sähköpostilistat ovat uudistuneet.

Korkeakoulutuksen kansainvälistymisen parissa työskenteleville tarkoitettu uusi EDUFI-highered -sähköpostilista korvaa aiemmat Cimppa-, Campo- ja Cimeoni-listat. Tiedotamme tällä listalla ohjelmista, tilaisuuksista ja muusta toiminnasta. Myös listan jäsenet voivat tiedottaa listalla ajankohtaisista, korkeakoulutuksen kansainvälistymiseen liittyvistä asioista. Vanhojen listojen jäseniä ei siirretä uudelle sähköpostilistalle automaattisesti, vaan listalle tulee itse liittyä täällä.

Erasmus+ -liikkuvuuden hallinnoinnin parissa korkeakouluissa työskenteleville on perustettu uusi ErasmusPlus-sähköpostilista. Listalla tiedotetaan ajankohtaisista Erasmus+ -ohjelman eurooppalaisen ja globaalin liikkuvuuden hallinnointiin liittyvistä asioista. Listalle voivat liittyä niin korkeakoulujen keskushallinnossa kuin laitos- ja koulutusohjelmatasolla työskentelevät henkilöt täällä.

Nordplus-listan jäsenet on siirretty automaattisesti uudelle sähköpostilistalleen ja sen kautta listauudistuksesta on tiedotettu erikseen. Nordic Master -listan nykyjäsenet ovat saaneet oman sähköpostiviestin, miten liittyä uudelle Nordic Master -listalle.

Twitter-tililtämme @EDUFI_highered saat myös tietoa korkeakoulutuksen kansainvälistymiseen liittyvistä teemoista. Kaikki Opetushallituksen sosiaalisen media kanavat löytyvät täältä.

Cimo.fi-verkkopalvelustamme löydät korkeakoulutuksen kansainvälistymistä koskevat sisällöt Opetushallituksen uuden verkkopalvelun ilmestymiseen asti. Uudesta verkkopalvelusta tiedotetaan aikanaan erikseen.