Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

03.06.2016


Kuva: NIna Myllylä

Tapahtumatukea haettavissa Suomen Barentsin alueella toteutettaviin nuorten tapahtumiin

Vuoden 2016 Barents on my mind –tapahtumatuki on nyt haettavissa. Suomalaiset nuorisoalan toimijat voivat hakea tapahtumatukea pienten paikallisten tai maakunnallisten tapahtumien järjestämiseen Suomen Barentsin alueella, johon lasketaan kuuluvaksi Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu.

Tapahtumatuen tarkoituksena on kehittää Barents –alueen nuorisotyötä. Tuella halutaan edistää nuorten lähivaikuttamista, lähidemokratiaa sekä lisätä nuorten sosiaalista vahvistamista. Lisäksi tuella halutaan mahdollistaa nuorille mielekkäitä osallistumisen kokemuksia ja näkemyksiä vaikuttamisen mahdollisuudesta Barentsin alueella.

Jatkoa nuorisoyhteistyön painopisteelle

Suomi toimi puheenjohtajana Barentsin euroarktisessa neuvostossa vuosina 2013–2015. Tällöin yksi painopistealueista oli nuorisoyhteistyö. Vuoden 2016 Barents on my mind –tapahtumat ovat jatkoa tälle kokonaisuudelle.

Tuen hakuaika päättyy keskiviikkona 31.8.2016 klo 16.00 ja päätökset tehdään 10.9.2016 mennessä.

Lisätietoa