Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

02.09.2011

Leonardo da Vinci –ohjelman tiedotustilaisuudet hakukierroksella 2012

Onko kansainvälistyminen kirjattu oppilaitoksenne strategiaan? Opetushenkilöstön kansainvälisyystaidot ovat entistä tärkeämpi osa niin oppilaitosten arkea kuin ulkomaanjaksojen toteutusta. Tarvitsetko sinä tai organisaationne pontta kansainvälistymiseen?

CIMOn ammatillisen koulutuksen yksikkö järjestää syys-lokakuussa 2011 kuusi Leonardo da Vinci -ohjelman tiedotustilaisuutta. Tule kuulemaan ja pohtimaan yhdessä, mitä ajankohtaista tapahtuu Leonardo-ohjelmassa ja miten ohjelma voi edistää opiskelijoiden, henkilökunnan ja koko oppilaitoksen kansainvälistymistä ja miten sitä voitaisiin hyödyntää esimerkiksi oppilaitosten opetussuunnitelmien kehittämisessä.

Kerromme esimerkiksi miten pääset mukaan kehittämis- tai kumppanuushankkeeseen tai miten aloitat opiskelijaliikkuvuuden omassa oppilaitoksessasi. Tarjolla on myös tietoa kontaktiseminaareista ja valmistelevista vierailuista, joilla pääset suunnittelun alkuun. Lisäksi esittelemme ohjelman mahdollisuuksia hanke-esimerkkien ja käytännön kokemusten kautta.

Paikkakunnat:

  • Turku 27.9.
  • Vasa (på svenska) 27.9
  • Jyväskylä 29.9.
  • Joensuu 4.10.
  • Seinäjoki 5.10.
  • Helsinki 18.10.

Tarkista tilaisuuskohtainen ohjelma sekä ilmoittaudu CIMOn tapahtumakalenterin kautta http://www.cimo.fi/ajankohtaista/tapahtumat

Tervetuloa!

(2.9.2011/IK)