Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

11.01.2018

Julkinen kuuleminen uudesta EU-ohjelmakaudesta (2021-2017)

Hyvät yhteistyökumppanit ja hanketoimijat,

EU on avannut julkisen kuulemisen liittyen seuraavaan monivuotiseen rahoituskehykseen (2021-2027). Tämä kysely koskee ohjelmia ja toimia, joilla pyritään edistämään eurooppalaisia arvoja sekä tukemaan mm. liikkuvuutta, koulutusta, kulttuurien monimuotoisuutta, digitaalisia taitoja, luovuutta ja Euroopan historia- ja muistiperintöä. Tavoitteena on parantaa kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia, osaamista, tasa-arvoa sekä osallistavaa yhteiskuntaa.

Kyselyn avulla halutaan selvittää nykyisten ohjelmien vahvuudet ja heikkoudet sekä kartoittaa, millaisia synergiaetuja eri ohjelmien välillä mahdollisesti olisi. Tavoitteena on yhä parempi ja tehokkaampi EU-rahoituksen suuntaaminen ja käyttö.

Tähän työhön EU pyytää apuasi ja asiantuntemustasi. Kyselyyn voivat vastata kaikki EU-kansalaiset tai organisaatiot ja on tärkeää, että saisimme mahdollisimman paljon vastauksia ja mielipiteitä Suomesta! Kyselyssä on myös avoimia kysymyksiä, joihin vastaamalla voit halutessasi perustella vastauksiasi.

Linkki kyselyyn

Voit halutessasi valita kyselyn pudotusvalikosta muita kieliversioita. Kyselyyn voit vastata 8.3. saakka.

Kiitämme avustasi!