Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

19.02.2015

Jordanialaiset nuoriso- ja kansalaisjärjestöt voivat hakea rahoitusta yhteistyöhankkeisiin suomalaisten kanssa

Ruohonjuuritason yhteistyö suomalaisten ja jordanialaisten nuorten ja nuorten parissa toimivien välillä mahdollistuu myös Euromed Youth-ohjelmassa. Ohjelman tavoitteena on tukea nuorten ja nuorisotoimijoiden aktiivista osallistumista, kansalaisyhteiskunnan kehitystä ja demokratiatyötä. Nyt jordanialainen yhteistyöjärjestö voi itse hakea rahoitusta ohjelmasta. Rahoituksella voi toteuttaa nuorisovaihtoja, vapaaehtoispalvelua sekä nuorisoalan toimijoiden koulutusta ja yhteistyöhankkeita suomalaisten nuorisoalan toimijoiden kanssa.

Ensimmäisessä vaiheessa rahoitusta on jaossa 220 000 euroa ja se on tarkoitettu hankkeiden toteuttamiseen eurooppalaisten kumppanien kanssa nimenomaan Jordaniassa.

Hakuaika päättyy 1.4.2015.

Lisätietoa: