Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

26.06.2019

Mathias Loose, Future DiverCities. Kuva: Samir Ceric Kovacevic.

Jätitkö hakemuksen yhteistyöhankkeiden viime syksyn haussa? Muista nämä!

Luovan Euroopan yhteistyöhankkeiden tulokset on luvattu julkaista kesäkuun aikana. Tuloksia odotellaan vielä, joten alla muistilistamme varautumista vaativista asioista kesää varten. Hankkeen läpimeno vaatii toimenpiteitä ennen kaikkea koordinaattorilta, mutta myös partnereiden kannattaa varautua mahdollisiin lisätietopyyntöihin.

  • Hakijat (= koordinaattoriorganisaation laillinen edustaja) saavat sähköpostilla tiedon valintojen tuloksista.
  • Toimeenpanovirasto EACEA julkaisee tulokset aikanaan verkkosivuillaan.
  • EU-tukisopimusten allekirjoitus tapahtuu todennäköisesti heinäkuun ja syyskuun välisenä aikana.
  • Koska tuloksia ei ole vielä julkaistu, mahdolliset lisätietopyynnöt ajoittuvat kesälomakauteen. Tämä kannattaa huomioida sijaisjärjestelyissä. Lisätietopyynnöt koskevat erityisesti niitä pakollisia liitteitä, joita ei vielä hakemusvaiheessa pyydetty. Lista liitteistä löytyy haun Guidelines-dokumentista (Annex 2, s. 35-36).
  • Jos olet rekisteröinyt haun yhteydessä organisaatiollesi PIC-koodin, valmistaudu sen validointiin. Saat tästä erillisen sähköpostiviestin REA Validation Servicesta (Horisontti2020 -ohjelman palvelu), joka hoitaa keskitetysti eri EU-ohjelmien rekisteröintejä.
  • Pidä myös muut järjestäjät ajan tasalla.

Olemme kesän aikana yhteydessä läpimenneisiin hankkeisiin ja uutisoimme hakukierroksen tuloksista tarkemmin elokuussa.

Elokuussa käynnistyy myös kansallisen vastinrahan haku nyt läpimenneille ja käynnissä oleville Luovan Euroopan yhteistyöhankkeille.

Lisätietoja: