Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

03.06.2019

i-Portunus -liikkuvuustuen toinen hakukierros on auki!

Tukea eripituisiin liikkuvuusjaksoihin voivat hakea visuaalisten ja esittävien taiteiden (pois lukien musiikki) ammattilaiset. Haku päättyy 24.6.2019.

Ensimmäisellä 17.4.-15.5. järjestetyllä hakukierroksella jätettiin yli 1200 hakemusta. Suomesta hakemuksia jätettiin 9. eniten Euroopassa, yhtyeensä 48 kappaletta. Hakemusten analysoinnin pohjalta valmisteltiin nyt avautunut toinen hakukierros.

Uutta on se, että tukea voivat hakea myös ryhmät (korkeintaan 5 hlöä). Tukea voi hakea nyt yhdellä kertaa myös useampaan liikkuvuusjaksoon.

i-Portunus -liikkuvuuspilotissa julkaistaan huhti-syyskuussa 2019 yhteensä 3 hakukierrosta. Pilotin tarkoituksena on testata, mikä olisi paras tapa tukea taide- ja kulttuurialan liikkuvuutta EU-tasolla. Tulosten pohjalta valmistellaan yksilöille suunnattua liikkuvuustukea osaksi vuonna 2021 käynnistyvää uutta Luova Eurooppa -ohjelmaa.

Lisätietoja: