Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

20.09.2013

Haku käynnissä: komissio hakee asiantuntijoita avuksi ohjelmahallintoon

Euroopan komission alainen toimeenpanovirasto EACEA hakee asiantuntijoita avuksi mm. koulutuksen, nuorison, kulttuurin ja av-alan EU-ohjelmien hallintoon. Nyt käynnistynyt haku koskee vuonna 2014 alkavaa uutta ohjelmasukupolvea eli Erasmus+ -, Luova Eurooppa - ja Kansalaisten Eurooppa -ohjelmia.

Komissio kokoaa hakeneiden henkilöiden joukosta asiantuntijapoolin, josta se kutsuu henkilöitä vuosittain osallistumaan esimerkiksi hakemusten tai raporttien arviointiin. Nykyisistä ohjelmista saatujen kokemusten perusteella työjaksot ovat olleet 1–2 viikon mittaisia ja niitä on enenevässä määrin tehty etätöinä.

Haku on käynnissä koko ohjelmakauden ajan eikä hakemuksille ole asetettu määräaikaa. On kuitenkin selvää, että vuoden 2014 aikana työskentelemään pääsevät asiantuntijat valitaan lähikuukausina. Kannattaa siis toimia nopeasti!

Lisätietoa hakemisesta saa EACEAn verkkosivuilta.

(20.9.2013 / TL)