Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

05.09.2014

Nuorisotiedotuskampanja "Time to Move" käynnistyy 22.9.2014

Eurooppalainen nuorisotiedotusverkosto Eurodesk on luonut nuorille suunnatun kampanjan nimeltä Time to Move. Syys-lokakuussa järjestettävän kampanjan viesti nuorille on, että nuoruus on parasta aikaa toteuttaa kansainvälisyyteen ja matkustamiseen liittyviä haaveita. Kampanjan aikana nuorille kerrotaan, kuinka maailmalle pääsee eri elämänvaiheissa, mistä saa kansainvälistymiseen tarvittavaa tietoa ja miten EU tukee nuorten liikkuvuutta.

CIMO ja Eurodesk kutsuvat kaikki nuorille tietoa ja neuvontaa tarjoavat tahot kautta Suomen mukaan kampanjoimaan!

Kampanjan suomenkielinen infotilaisuus järjestetään verkossa maanantaina 8.9.2014 klo 11-12. Infotilaisuus tallennetaan, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen.

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot kampanjasta ovat saatavilla CIMOn verkkosivuilla osoitteessa http://www.cimo.fi/palvelut/eurodesk/timetomove.