Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

21.06.2012

CIMOn palvelut ammatillisen koulutuksen kansainvälistäjille syksyllä 2012

Haluatko ideoita organisaatiosi kansainvälistymiseen? Valmisteletko opiskelijoiden tai henkilökunnan liikkuvuusjaksoja? Tai haluatko kehittää opetuksen sisältöjä kansainvälisten kumppanien kanssa?

Koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelman (KESU) 2011 – 2016 mukaan kansainvälistyminen on olennainen osa ammatillisen koulutuksen järjestäjien toimintaa.

Hyödynnä CIMOn palveluja ja ideoi kanssamme miten organisaatiosi voisi kansainvälistyä!

Infotilaisuus Leonardo-ohjelman hakijoille

Tule kuulemaan Leonardo-ohjelman tarjoamista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen kansainvälistymiselle. Järjestämme tilaisuuden Helsingissä 25.9.2012. Varaa päivä kalenteristasi! Lisäksi järjestämme syksyn aikana useampia pienempiä infoja verkon kautta.

Kutsu CIMO kylään

Jos omassa organisaatiossasi on tarvetta laajempaan keskusteluun kansainvälisyysmahdollisuuksista, voit kutsua meidät keskustelemaan kanssanne. Suunnitellaan tilaisuuden sisältö yhdessä.

Tule hanketyöpajaan hiomaan hankesuunnitelmaasi

Järjestämme syksyllä toimintokohtaisia hanketyöpajoja, joissa ideoidaan ja keskustellaan hankesuunnitelmista. Osa työpajoista on verkossa.

Hankeideoiden kommentointi

Voit lähettää hankesuunnitelmastasi kommentoitavaksi CIMOn ammatillisen koulutuksen asiantuntijoille.

Varaa aika hankekohtaiseen konsultointiin

Voit sopia ajan CIMOn asiantuntijan kanssa ja keskustella omasta hankesuunnitelmastasi.

Hae valmistelevan vierailun apurahaa

Voit järjestää suunnittelukokouksen hankekumppanien kanssa tai osallistua kontaktiseminaariin. Hae apurahaa CIMOsta 15.9. tai 15.11. mennessä.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä CIMOn ammatillisen koulutuksen asiantuntijoihin www.cimo.fi/ohjelmat/leonardo_da_vinci/ota_yhteytta tai lähetä viesti osoitteeseen leonardo(at)cimo.fi

Leonardo-ohjelman verkkosivut

Tiedotamme syksyn tilaisuuksista ja tapahtumista elokuussa cami-listalla ja cimo.fi-sivustolla.

Leonardo da Vinci –ohjelman haut päättyvät helmikuussa 2013.

21.6.2012 / HN, SH