Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

27.09.2013

CIMOn korkeakoulukiertue antaa eväitä kansainvälistymiseen

Mitä uusi Erasmus+ -ohjelma tarjoaa korkeakouluille? Mitä työntantajat ajattelevat kansainvälisestä kokemuksesta? Miten kansainvälistymisen tasa-arvo toteutuu korkeakoulutuksessa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan syksyn 2013 aikana Kansainvälisyys kannattaa! -korkeakoulukiertueella, jossa tarjotaan uutisia, taustoitusta ja eväitä kansainvälistymiseen. Esillä on monipuolisesti tietoa CIMOn eri ohjelmista, rahoitusvaihtoehdoista ja palveluista.

Kansainvälistymisen käytännöt esittäytyvät puolestaan paikallisten esimerkkien kautta. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti korkeakoulujen opetushenkilökunnalle.

Tapahtumat järjestetään yhdessä korkeakoulujen kanssa. Kiertue avattiin Turusta ja se päättyy marraskuun lopussa Helsinkiin. Väliin mahtuu neljä muuta tapahtumaa eri puolilla Suomea.

Lue lisää

Kansainvälisyys kannattaa! CIMOn korkeakoulukiertue 2013

(27.9.2013 / VZ)