Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

08.01.2013

CIMO on mukana Nuori2013-tapahtumassa Jyväskylässä 8.–10.1.2013

Nuori2013 on nuorisoalan ammattilaistapahtuma, joka kokoaa Jyväskylän Paviljonkiin yli 2000 nuorten parissa toimivaa aikuista. Tapahtuman järjestäjinä toimivat maan nuorisotoimialan päätoimijat eli Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Valtakunnallinen työpajayhdistys ja Nuorisotutkimusseura. CIMO on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Tapahtumaan odotetaan mm. järjestöjen, kuntien ja seurakuntien nuorisotyöntekijöitä, työpajojen ja nuorisotutkimuksen ammattilaisia sekä alan opiskelijoita. Osallistujille on tarjolla koulutusta, asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja ja kohtaamisia alan toimijoiden kanssa.

CIMOlla on tapahtuman näyttelyalueella oma osastonsa sekä CIMO-huone, joissa kävijät saavat tietoa EU:n Youth in Action -ohjelmasta ja muista CIMOn tarjoamista kansainvälistymismahdollisuuksista. CIMO-huoneen ohjelmassa on muun muassa paneelikeskusteluja, Youth in Action -ohjelman asiantuntijoiden neuvontasessioita, lounasdisko ja Marttojen herkulliset päiväkahvit.

Nuori2013-tapahtuman tunnelmiin voi virittäytyä tapahtuman verkkosivuilla.

(8.1.2013/AK)