Katso myös

Uutisia kansainvälisyydestä monelta sektorilta

Tällä sivulla näytetään Opetushallituksen tuottamia uutisia kansainvälisyydestä. Lisää kansainvälisyysaiheisia uutisia Erasmus+ -ohjelmasta, yleissivistävän, ammatillisen ja aikuis- ja korkeakoulutuksen sektoreilta, nuorisotoiminnasta, kulttuurista ja Euroguidance-toiminnasta löydät vasemman sivupalkin kautta .

Ajankohtaista

26.01.2012

CIMO kysyy näkemyksiä ohjauksen työkalupakista Opo-päivillä 27.1.2012

CIMOn Euroguidance-tiimi on mukana Opo-päivillä Hämeenlinnassa 27.1.2012. Samalla kysytään myös näkemyksiä uudesta työkalupakista, joka tukee ohjausta kansainvälisyyteen.

CIMOn osastolta Hämeen ammattikorkeakoulun Visamäen kampuksen D-talon 2. kerroksesta voi hakea materiaalia kansainvälistymisasioista sekä tulla kuulemaan ja kysymään, miten CIMOn Euroguidance-toiminta voi tukea ohjaajien työtä.

OPO-päivillä kerätään mielipiteitä ohjaajien työkalupakin suunnitteluun

CIMO kehittää vuoden 2012 aikana ohjaajille työkalupakin kansainvälisyyteen ohjaamiseen. Tähän työhön kutsutaan myös CIMOn palveluiden käyttäjät mahdollisimman laajasti mukaan. Haluamme selvittää, millaisista työvälineistä on eniten apua ohjauksessa kansainvälisyyteen: kiinnostaisiko valmis tuntipaketti kansainvälisyydestä, tarvitsetko harjoituksia yksilöohjaukseen vai haluatko haastaa oppilaasi pohtimaan asenteitaan ja valmiuksiaan kulttuurien kohtaamisessa.

Mielipiteensä voi kertoa CIMOn Euroguidance-tiimille eri tilaisuuksissa vuoden mittaan. Ensimmäinen mahdollisuus siihen tarjoutuu Opo-päivillä. Ajatukset ja ideat kv-ohjauksen työkalupakista voi kertoa myös sähköpostitse: euroguidance(at)cimo.fi.