Erasmus+ Youth in Action: Euroopan tähti -koulutuspäivä Turussa 10.4.2019. Ilmoittautumisaika päättyy

Päättyy:25.3.2019
Tapahtumapaikka:Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma
Osoite: Aurakatu 16, 20100 Turku

Euroopan tähti – kansainväliset nuorisovaihdot haltuun päivässä!

Euroopan tähti on koulutus nuorten parissa toimiville, joita kiinnostaa kansainvälinen nuorisotyö. Se on koulutus, jonka kautta nuorten ryhmän kanssa toimiva oppii, mitä tarvitaan kansainvälisen nuorisovaihdon suunnittelussa sekä miten nuoret voivat osallistua aktiivisesti prosessin joka vaiheessa.

Nuorisovaihtohanke voikin olla nuorille suuri oppimiskokemus muista kulttuureista, valitusta yhteiskunnallisesta aiheesta, hankkeen suunnittelusta ja omista voimavaroistaan. Koulutuksessa jaetaan hyviä työvälineitä siihen, miten nuoret voivat itse osallistua suunnitteluun ja millainen on laadukas nuorisovaihtohanke. Näitä toimintamalleja voi käyttää, kun aloittaa suunnittelun omien nuortensa kanssa.

Päivän koulutus Turussa

Koulutus järjestetään 10.4.2019 (klo 9.30-16)

Koulutuspaikkana toimii Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16, 20100 Turku.

Koulutusta vetää nuorisovaihtoja itse toteuttanut nuorisotyöntekijä sekä Erasmus+ Youth in Action kansallisen toimiston edustaja.

Koko Länsi-Suomen nuorisotoimijat tervetuloa!

Koulutukseen ovat tervetulleita nuorisotyöntekijät koko Länsi-Suomen alueelta; kaupungin, seurakunnan, nuorisojärjestöjen tai muuten aktiivisten nuorten ryhmien edustajat voivat osallistua. Maakuntarajoista ei tarvitse välittää.

Minun kansainvälisyyteni -hankealueen kuntien (Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Loimaa, Naantali, Oripää, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo ja Sauvo) edustajille on etuoikeus paikkoihin. Voimme ottaa maksimissaan 30 osallistujaa.

Osallistuminen on maksutonta

Koulutukseen kuuluu aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit.

Sitovat osallistumiset alla olevan linkin kautta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.3.2019

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

(etunimi.sukunimi@oph.fi, puh. 0400-247 774)